Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kusadasi
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur shopping Dubai - hotel Movenpick
719 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotel Movenpick 5*
Plecari: 20, 27 Ianuarie; 03, 10, 17, 24 Februarie; 03, 10, 17, 24, 31 Martie; 07, 14, 21 Aprilie

Localizare
Hotelul este situat vis-a-vis de Spitalul American in Health Care City si la doar 10 minute de Dubai Mall, Burj Khalifa, World Trde Center si Aeroportul International Dubai.

Cazare

Hotelul are 5 tipuri de camere din care: superior room si executive room, suites: Royal suite, junior suite, sunt situate la etajele superioare, dar si o sectiune cu 57 apartamente superior 2 bedroom complet dotate
Superior Room: are un pat king sau 2 paturi twin, 34 m2, zona de sedere, baie cu marmura.
Executive room: are pat king sau 2 paturi single, 32 m2.
Royal suite: are un pat king, 139 m2, ambianta arabeasca, living room, chicineta, baie dotata cu jacuzzi.
Junior suite: are un pat queen, 64 m2, living room, baie dotata cu Jacuzzi privat.
In superior room, royal suite si junior suite se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil in patul deja existent. Pat suplimentar este contra cost.

Servicii
Mic dejun

Facilitati
Hotelul are 9 variante de servit masa cu meniuri internationale, printre care: Fountain Restaurant-situat in inima hotelului cu meniuri internationale, cu bucatari care gatesc live, Somerset-pub traditional englezesc (este situat deasupra la mezanin), Chutneys-restaurant cu specific indian, bar pe acoperis langa piscina, Fakhredine-restaurant libanez, cafeneaua Starbucks, barul Ozone (cel mai mic bar din Dubai cu doar 11 locuri, situat in lobby).piscina pe acoperis, sala de gimnastica la primul etaj, sala de gimnastica `Residence` situata la etajul 12, sala de masaj, vis-a-vis de hotel este Al Nasr Leisureland pentru activitati sportive: teren si squash; golf se poate practica la 10 minute de hotel, cazino, centru spa si centru de intretinere (pe baza de aromaterapie si thalasoterapie). Hotelul are 7 Sali de conferinta.

* Toate informatiile despre hotel au fost adunate la inceputul sezonului 2010. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.
Din Gura in Gura
Alte Produse